Dit is hét ideale toetsproces

Dit is hét ideale toetsproces

Op 28 november 2019 heeft het eerste kennisdeling evenement van Academy Attendance plaatsgevonden. Tijdens deze middag zijn verschillende professionals met verschillende functies uit het hoger onderwijs samen gekomen om het ideale toetsproces in te richten.

Het ideale toetsproces

Naar aanleiding van de workshops die zijn gegeven om dit ideale proces duidelijk te krijgen, is het ideale proces op papier gezet. Hierbij is rekening gehouden met verschillende belanghebbenden bij het toetsproces, namelijk: de student, de docent en de toetsorganisatie. Van deze 3 persona’s hebben we alle informatie uit de workshops omgezet tot behoeften die zij hebben bij het toetsproces.

De behoeften van deze persona’s en de volgorde van het proces is uitgewerkt in een interactieve website. Op deze site kun je zien wat een persona haar behoefte is en hoe dit zich uitwerkt in het ideale toetsproces. Wanneer u meer informatie wil weten over een bepaalde stap, kun je op lees meer klikken.

Het proces is hier te zien!

Wilt je kijken hoe Academy Attendance je kan helpen dit ideale proces door te voeren binnen jouw organisatie? Neem dan contact met ons op, wij kijken graag naar de mogelijkheden!

Share